LoveForWomens.com

Emo frizura - kako odabrati?

Video: Male dotjerivanje. Kako odabrati muška frizura. Tajne muškog stila

Šta je misteriozni riječ emo? Ovo mladih subkulture koja se temelji na ljubitelje Emo - stil glazbe. Riječ dolazi od engleskog emo emocionalne - emocionalni.

Pristalice Emo kultura je vrlo ranjiva i osjetljiva osoba. Oni uvijek izražavaju svoje emocije, imaju posebnu percepciju svijeta. Emo navijači sanjaju sretni ljubavi. Takvi ljudi uvijek se ističu iz gomile, zahvaljujući svijetle izgled. Posebnu pažnju daju kosi.

frizura Emo

Emo frizure - boja kose

Klasičnoj verziji Emo frizura pretpostavlja crnu kosu. Za one koji ima plavu kosu i da je spremna da se pridruže kulture emo treba maskiraju tamno smeđe ili crne boje. Možete menjati monoton crna, obojena kosa joj perje. Uz rijetke izuzetke, perje Prenošenje kontrastne svijetle boje: plava, žuta, roza, crvena, zelena ili žuta.

Moguće i ovog kreativnog pristupa: jedna polovina je kosa obojena u crno, s druge - bilo koji drugi, a zatim prilikom postavljanja treba pobijediti nestandardni boja rješenje. Jedna od bitnih karakteristika farbanje trepavica u stilu emo je potpuni nedostatak simetrije. Postoje različite verzije ove slike, glavna stvar je da ne daje mnogo značaja "ispravnosti" u bojenja.

frizura Emo

Emo frizura - dužina kose i šiške

Važan i neophodan element frizura Emo - prisustvo šiške. navijači Emo su debljine šiške koje pokrivaju pola lica. Tako, naknada treba biti dovoljne dužine, a to može biti ili kosi ili ravni ili imaju čupav tipova. Pretpostavlja se da je glatka šiške spasiti efekat se primjenjuje na vosak za kosu ili gel, lak ili sprej za prenosim sjaja.

Za vlasnike kratku kosu, koji žele da obavljaju Emo frizura, morate biti strpljivi i rast kose. Bang dužina mora, naravno, do sredine nosa. Poželjno je da dužina kose zatvoriti sve lice.

frizura Emofrizura Emo

Za one sa dugom kosom, ponovite emo frizuru nije tako teško. Duga kosa - prostor za mužu različite opcije stila i bojenje kose.

Po pravilu, Emo frizure ukazuju na "lestvice" pramenove u lice, a kosa na kruni imaju kraći dužinu od glavnih niti. Ovakav pristup nam omogućava da daju volumen na kosu, lako se češlja i tukli rukama.

frizura Emofrizura Emo

Ako ste odlučili da uradite Emo kose

Ukoliko se odlučite za napraviti Emo kose, drži se smjernica.

Prvo, obratite pažnju na vaše lice oblik. Ovo je važan kriterij za izbor frizura. U zavisnosti od oblika treba odabrati dužinu kose. Za okruglo lice, možete odabrati frizuru s kraćim kose, za oval, naprotiv, bilo bi bolje da potraži frizura dugu kosu.

Pick Internetu ili u časopisu koji frizuru želite da usavršite na kosu. Tada će vaš frizer biti mnogo lakše da razumiju ono što želite da vidite na kraju.

Budite kreativni. Paint kosa nije samo tamno smeđe ili crne, i napraviti više zanimljivih verzija, dodajući više pramenove svijetle, neobične boje: jarko ružičasta, plava, bijela.

frizura Emofrizura Emo

Odaberite ukras novog Emo frizure: isprobajte različite opcije za styling, daje kosi nemara ili, naprotiv, ispraviti ih. Možete napraviti vratiti kosu raščupan, a ispred - glatko. U principu, maštaju! Vaš zadatak - da se naglasi individualnost njihove kose.

stvaranje Emo frizure - važan dio vaše individualne stil emo, ali ne zaboravite da je glavna stvar u EMO - je duša!

Emo frizura - Fotografija

frizura Emofrizura Emo

frizura Emofrizura Emo

frizura Emofrizura Emo

Video: Kako odabrati frizuru: Savjeti za muškarce

frizura Emofrizura Emo

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Izdvajamo o smeđa kosaIzdvajamo o smeđa kosa
Slike i stil tsvetotipa za "zima"Slike i stil tsvetotipa za "zima"
Božić frizure. godine konjaBožić frizure. godine konja
Vjenčanje frizura sa cvijećemVjenčanje frizura sa cvijećem
Kako odabrati šminku?Kako odabrati šminku?
Koje boje su plavušeKoje boje su plavuše
80 Od najboljih opcija bob frizuru80 Od najboljih opcija bob frizuru
Ko su oni - EmoKo su oni - Emo
Kako odabrati pravu boju koseKako odabrati pravu boju kose
Koji su principi kombinacije i kombinacija boja u odećiKoji su principi kombinacije i kombinacija boja u odeći
» » Emo frizura - kako odabrati?

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve