LoveForWomens.com

Evropska manikir

Video: evropske i dječje manikir / evropske i dječje manikir

Briga za ženu nokti definitivno treba. Dobro njegovan nokte i ruke - što je znak da se žena voli i zna kako pravilno brinuti o svojoj ljepoti. Kako tretirati nokte u stilu evropskih manikir? To će reći naš članak.

Video: Evropska manikura u kozmetičkom salonu «Naturel Studio»

Svaka osoba sanja o lepšeg pola savršeno ravna, jaka, lijepa i dobro njegovan nokte. Uredne nokte savršena manikura - Pa, nije ovo san? I to može postati stvarnost! Metode obrade noktiju ima toliko, a jedan od njih je nazvan evropskim manikir. Po čemu se razlikuje od svih ostalih? Na tajne obavljanja evropskih manikir i mi ćemo vam reći.

Evropska manikir: šta je suština?

Najvažnija razlika evropskih manikura tehnike iz klasičnog manikir i pedikir - nema potrebe da se smanji kože oko noktiju, dovoljno je da gura drveni štap. Ova manikura je idealan za žene s osjetljivom kožom.

Manikir počinje sa činjenicom da je prvi nokti su oblikovani, a onda krećemo zanoktica, prethodno omekšati ga sa specijalnim uljem.

Performanse evropskih manikura

Stoga, Evropska manikir korak po korak:

1. Dajte nogotochkami željeni oblik, a ako postoje nepravilnosti, odnosio prema njoj noktiju datoteku na površini nokta. Oblikovanje noktiju, razmislite o tome kako će izgledati, jer pravi oblik i dužinu noktiju može raditi čuda - ruke će Uglađen i elegantan!

2. Oko svaki nokat iscrtavanje sredstva koja uklonite zanoktice. Ne boj se - to je potpuno bezopasan, a akcija je ograničena na uklanjanje mrtvih stanica kože, a stanje noktiju ne utječe na bilo koji način.

Video: neobrađene manikir - Evropska manikir

3. Nakon nanošenja pričekajte nekoliko minuta, a zatim uklonite mrtve kože poseban štapić. Za ove svrhe je bolje da odaberu štapić. Zašto ona? Smatra se da se ne oštećuje površinu nokta, kao što je napravljen od mekog drveta.

4. Obrišite ostatke tkanine sredstava.

5. Sada stavi na ruke i nokti se hranljive i zaštitne kreme. Ovdje možete koristiti bilo kreme, koje samo žele, jer proces manikir bi trebao biti ugodan!

6. Nakon nanošenja kreme, preporučujemo primjenom jačanje noktiju premaz. Čak i ako nemate problema sa noktima, nanesite tonik korisno s vremena na vrijeme, kada radite manikir. Ne zaboravite da smo danas manikir prema pravilima, tako da nakon tonik mi ...

7. Nanesite lak ...! Odaberite svoju omiljenu boju, slobodno da se prijave i divim obnovljenom ruke. Pa, kao što je to?

Kako da se brinu za Evropsku manikir?

I na kraju, želimo vas podsjetiti da ako stavite ili donijeti laka često kao - često radi manikir sa tretmanom zanoktica, onda definitivno treba da brine za ruke kako treba: do kupke za ruke, korisne maske svaki dan staviti ruke na nutrijenata ili losion !

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Moon manikirMoon manikir
Vrste manikuraVrste manikura
Sorte manikirSorte manikir
Vjenčanje manikir kratkim noktima - foto lijep dizajn noktijuVjenčanje manikir kratkim noktima - foto lijep dizajn noktiju
Fashion Nails efekt Ombre - 50 fotografija + videoFashion Nails efekt Ombre - 50 fotografija + video
Evropska manikir bez zanoktica rezanjeEvropska manikir bez zanoktica rezanje
Da li je potrebno evropske manikirDa li je potrebno evropske manikir
Muško manikirMuško manikir
Hollywood manikir: ruke kao zvijezda!Hollywood manikir: ruke kao zvijezda!
Manikir za pse i mačkeManikir za pse i mačke
» » Evropska manikir

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve