LoveForWomens.com

Bele pantalone: ​​nije praktično, ali elegantan!

Unatoč činjenici da je odjeća u bijelom je najčešći zimi iu jesen kolekcija, bele pantalone u većoj mjeri - detalj ljeta ormar.

bele pantalone

Svaka žena bi vjerovatno kupiti bijele hlače. Međutim, nisu svi iz nekog razloga, usudio to učiniti. Neko je sklon reći da bele pantalone puna figura, drugi negiraju sebe zbog činjenice da bijelom krpom nije vrlo praktičan.

bele pantalone

Moda bele pantalone

Molim vas, bacite uvjerenja i stereotipa i da odmah ode u kupovinu, jer su bele pantalone - modni trend na tekući i iduće godine.

bele pantalone

Ovo je dokazano prikupljanje mnogih poznatih brendova. Bijele hlače u raznim stilovima - su se dostojno mjesto među drugim odjeću. 

bele pantalone

Gucci poznati kuća pokazala uske hlače Snow White modelu. Odlično se uklapa sa stilom cipela s potpeticama. Leggy vitke djevojke ih mogu nositi sa japanke ili balet stanova.

bele pantalone

Dizajneri iz Yves Saint Laurent Ponudili su bijele pantalone besplatno rez. Ovaj model hlača - savršena ured opciju. U Lacoste novoj kolekciji proljeće-ljeto 2010 preferira stil širok bijele hlače. Oni idu savršeno uz majice od lake tkanine i ljeta vrhova. 

bele pantalone

Lacoste je iznijela prijedlog da se ušuška letnje pantalone. Ova neobična tehnika može biti usvojen, ažuriranje izgled i oblik bijele hlače.

bele pantalone

Donna Karan pokazala bijele hlače ravnog kroja - klasičnoj verziji pantalona.

U sadašnjem zbirke Bottega Veneta prisutan sve dok se sužavaju bele pantalone, i skraćena verzija. Takvih mostova može se nositi za šetnju gradom ili na zemlji vikenda. Skraćena verzija bele pantalone naglašavaju ljepotu i eleganciju ženskih članaka. Naglasiti harmoniju noge mogu nositi cipele s visokim potpeticama.

bele pantalone

Video: Bijela hlače s visokim strukom planula Lilo

Iz onoga što nositi bijele pantalone

Ured utjelovljenje - bijele hlače kombinaciji sa kontrastom sako, bluzu ili jaknu. 

  • Bele pantalone - u pomorskom stilu, vrlo moderan u ovoj i narednoj godini. Tako da ih možete lako kombinirati s majice, polo majice, prsluci, kape u crvenoj, plavoj i bijeloj boji. Možete nositi bijele hlače s majicu u plavim i bijelim prugama. Dati potpunu sliku može nositi istu maramu ili narukvicu. Idealan za takve duž torba u bijeloj verziji, kao iu boji (npr bijelo-plava).
  • Općenito, bijela boja je vrlo nepriveredliv u kombinaciji s drugim bojama. Zato je bele pantalone je vrlo lako pokupiti vrha. To može biti i svijetla (žuta, cijan, svjetlo zelena, roza, ljubičasta), ili pastel (bež, vanilija, boja, itd toplog mlijeka.). Klasične kombinacije - bijela sa crnim uvijek izgleda moderno i elegantno.
  • Bijele hlače su vrlo praktičan, jer oni dolaze sa nekoliko izuzetaka na bilo odjeće. Bele pantalone - Savršeno kada želite privući pažnju. U njima nećete proći nezapaženo.
  • U skladu sa belim pantalonama razne kape, i klasične i slame.  Šešir ne samo da će zaštititi lice od sunca, ali i naglasiti vaš dobar ukus.
  • Bele pantalone sportski stil dobro kombinirati sa svjetlom u boji tunike sa pala ramena linija. Torba će dati sliku dodir slobode.

bele pantalone

Video: Kako izgleda skupo, ali malo troše?! | elegantnom stilu

Modni trend ove godine - bijele traperice, će se pojaviti u jesen-zima kolekcija, a zatim prelazi u proljeće-ljeto kolekcije. Oni mogu biti osnova kako casual stila (u kombinaciji sa majicama, tunike, majice) i svečane opciju (u kombinaciji sa bijelim pojasom sa cirkonima i elegantne vožnje).

bele pantalone

Uprkos činjenici da je bijela boja se smatra samodovoljan, vaš outfit neće ometati pribor. dekoracije kontrast pojas od prirodnog kamenja svoju sliku više zanimljiv.

U principu, sa belim pantalonama je da nose nakit od drveta, kamena ili zlata.

bele pantalone

Bele pantalone - neka pravila

  • Nemojte zaboraviti o pravilima koje treba slijediti kada nosi bijele hlače.
  • Nije potrebno nositi ispod njih u boji ili tamne odjeće. Izgleda ružno i neukusno. Jedina opcija - bijele gaćice. Ovisno o tome gdje idete, odijelo bikini, tange ili redovne gaćice.
  • Kada će negdje sjesti, pogledajte u mjestu pažljivo. Da bi se izbjegla sramota situacije, bolje je da stoji.
  • Pažljivo je potrebno nositi ispod bijele boje hlače ili crne stvari. Pobrinite se da se ne bacaju na bijelom krpom. 
  • Uglavnom bijele malo nervozan da bilo zrnce uvijek privlači pažnju. Stoga, pazite da pažljivo pantalone su savršeno čisti.

Bijele pantalone - foto

bele pantalone

bele pantalone

bele pantalone

Video: Bijela pantalone | Parcele Aliexpress (unboxing)

bele pantalone

bele pantalone

bele pantalone

bele pantalone

bele pantalone

bele pantalonebele pantalone

bele pantalone

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Moda za kompletnu jesen-zima 2016-2017Moda za kompletnu jesen-zima 2016-2017
Pantalone pantalone - šta da obučemPantalone pantalone - šta da obučem
Fancy pants jesen-zima 2016-2017Fancy pants jesen-zima 2016-2017
Sužen pantalone - hit sezoneSužen pantalone - hit sezone
Ženski bijele traperice: šta i šta da obučem 2016.Ženski bijele traperice: šta i šta da obučem 2016.
Moderni ormariModerni ormari
Iz onoga što da nose pantalone žena u kavezu: fashion opcijeIz onoga što da nose pantalone žena u kavezu: fashion opcije
Kako čuvati pantaloneKako čuvati pantalone
Moderne ženske pantalone jesen-zima 2016-2017 poznatog modnog dizajneraModerne ženske pantalone jesen-zima 2016-2017 poznatog modnog dizajnera
Moderne pantalone za žene u ljeto 2016Moderne pantalone za žene u ljeto 2016
» » Bele pantalone: ​​nije praktično, ali elegantan!

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve