LoveForWomens.com

Trendy Nail Design 2014

Video: Najbolje ideje za manikir. Fashion Nails - cvijeće. Lijep dizajn noktiju

Pogledajmo zajedno, šta vijesti u svijetu modnog dizajna noktiju nam ponudi u 2014. godini! Danas - ovo je bez presedana svjetline i Flight of fancy.

Da li ste spremni da transformirati vaš olovke do neprepoznatljivosti? Trendi manikir u narednoj godini - je:

zasićene boje

Ako volite klasične crno-bijeli premaz noktiju, obratite pažnju na trendi boji lakovi: ljubičasta, crvena, zlatna, srebrna, crna, bordo, narančasta, plava.
zasićene boje
Laka mogu biti i sjajna i mat ili sjajna, u zavisnosti od destinacije vašeg manikir. Također u modi glatko prelazi boja i efekata "kosmosa".

U 2014. godini, još uvijek u modi prirodnih noktiju kratak kvadratnog oblika ili duge ukazao kao "kandže mačke." Ako iz nekog razloga želite noktom, pokušajte da izgledaju prirodnije originalnom dizajnu.

francuski manikir

Da, francuski manikir - vjerojatno, on nikada ne izlazi iz mode! Na kraju krajeva, to izuzetno zgodan i odgovarajuće svuda: u uredu, na zabavi, svadbi ... Da, čak i bilo gdje!
U proljeće i ljeto, "jakna" može biti u tradicionalnom pastelnim bojama i svijetle u bilo kojoj kombinaciji. Od obrnuti crno-bele u narandžasto-plava ludak.
francuski manikir
Pokušajte da se kombinirati s obrazac "Leopard" ili "zebra". Slobodno dodajte naljepnice ili otiske - vaša manikura će biti događaj u večernjim satima!

Manikura "Kavijar"

Video: Najbolje ideje za manikir. Fashion Nails - cvijeće. dizajn noktiju

Najotmjenijega noktiju dizajn 2014. godine - to Kavijar, manikura ili "Kavijar". Radi na vrhu konvencionalnog laka pomoću posebnih male kuglice koje liče na kavijar. "Jaja" biti kao šarena dragulje - svijetle i šarena ili meku bijela, nalik mraz ...
kavijar manikir
Tako lak može biti obložena na cijelu ploču nokta, ili na crtež. Posebno ove vrste izgleda raskošnih manikura u kombinaciji s ruž za usne «Kavijar».

Šablone i naljepnice

Da pokažu svu svoju kreativnost u proljeće-ljeto sezonu 2014 će koristiti posebne šablone, naljepnice ili predloške za dizajn noktiju. Posebno su popularne zlatne motivima, cirkonima, imitacija dragog kamenja.
Šablone i naljepnice
Ako želite odmor od glamura i patos, obratite pažnju na stvarne naplate multyashechnuyu u stilu Angry Birds ili nokti smiješak. Takođe, u originalnom modnom manikir sa slovima ili brojevima, koje se obavljaju uz pomoć specijalnih markera.

geometrijske šare

Moda na geometrijski dizajn stigao do vrhova noktiju. Sve vrste varijacija: ćelija, trake, pastile i pravokutnika - su raširene na pistama svijeta.
geometrijske šare
Drugi trend proljeće-ljeto sezonu 2014 - kaleidoskop obrazaca.

cvijeće

Romantične prirode su sigurni da se molimo, jer u narednoj godini, a sve u modi cvjetnim motivima. Cvijeće se može bojiti, zalijepljeni, postavljene sa kristalima ...
cvijeće
Posebno impresivno cvijeće će izgledati u kombinaciji sa iskricama preko crnim lakom.

Ćete naučiti osnovne modne trendove u dizajnu noktiju u 2014. godini. Nadamo se da ste inspirisani i spremni za stvaranje novih remek svoje ruke!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Moon manikirMoon manikir
Manikura za mladu - slike vijesti 2014 - 2015Manikura za mladu - slike vijesti 2014 - 2015
Ljeto manikirLjeto manikir
Za njegu noktiju, manikuraZa njegu noktiju, manikura
Dizajn proširenja noktiju 2014Dizajn proširenja noktiju 2014
Ljeto 2017 trendovi manikir trendovi 92 slikeLjeto 2017 trendovi manikir trendovi 92 slike
Noktiju dizajn sa cirkonima. Foto pregled novih proizvoda 2014 - 2015 godineNoktiju dizajn sa cirkonima. Foto pregled novih proizvoda 2014 - 2015 godine
Fashion Nails jesen-zima 2016-2017Fashion Nails jesen-zima 2016-2017
Nail Design - jakna sa slikom 20 fotografije + video ideje radionicaNail Design - jakna sa slikom 20 fotografije + video ideje radionica
Moda moon manikir 30 fotografije + video opcijeModa moon manikir 30 fotografije + video opcije
» » Trendy Nail Design 2014

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve