LoveForWomens.com

U trendu svadba manikir 2016-2017

Bride unaprijed mora izabrati moderan i trendi svadbeni manikir 2016-2017! Najsrećniji i dugo očekivani dan vjenčanja sve mladenke žele da izgledaju zapanjujuće i savršeno.

Vjenčanje manikir

Vjenčanje slika mora biti promišljen do najsitnijih detalja. Modni vjenčanicu, šminka, frizure, pedikura, manikura ...

Bolje je ako su svi povjerenje iskusni profesionalci. Majstori svog zanata uz visoku kvalitetu i pravo make-up, kosu i manikir, ponovno sliku princezu. Iako je s njima bolje da se sastanu u unaprijed i pregovaraju svaki detalj.

Vjenčanje manikir - je osnova slike. Na kraju krajeva, ruke će se posvetiti posebnu pažnju, jer će se nosi vjenčani prsten.

noktiju obrazac

Masters diktira modne do ovalnog oblika noktiju klasične dužine medij. Duge i oštre nokti više nisu relevantni u ovoj sezoni. Oni mogu biti zamijenjeni lijep badema oblik.

Ovi nokti u klasičnoj performanse će ići savršeno sa bilo koji način. Iako, ako je mlada preferira popularne noža, to može učiniti i manikir.

Vjenčanje manikir u obliku lopatice

noktiju u boji

U ovom broju Bridal Fashion ne eksperimentirati, a preferira klasične boje: bež, bijele i svjetlo - roze. Ali bojenja manikir potrebe, fokusirajući se na shemu boja vjenčanice. U tom slučaju, bolje je uzeti u obzir boju kože. Vlasnici tamnu kožu je bolje obratiti pažnju na med i narandžaste nijanse. Djevojke svijetlo roza odijelo i krem ​​boje.

Ali ljubitelji jarkih boja ne brini. Dark lakova ne zaostaje za popularnost pastelnih nijansi. Tamno - plave, bobica, crni lak - je relevantno u ovoj sezoni, jer sve više i više popularan vjenčanice u svijetle boje. Takve manikir može biti mat ili sjajna. Tamna, bogata jezera su odličan izbor za obojene francuski manikir.

Plavi vjenčanje manikir

Takve tamne vjenčanje manikir 2016-2017 će izgledati odlično na kratkim noktima.

gradijent manikir

Gradijent manikir je nesmetan protok jedne boje u drugu, koja je osvojila srca mnogih djevojaka. U stvaranju ove noktiju Lakovi jedne boje, ali različitih boja. U skladu s tim, moguće je koristiti četiri ili pet boja. Za vjenčanje manikir je bolje odabrati pastelne nijanse.

gradijent manikir

Klasični francuski manikir mlada

Naravno, svoj omiljeni klasik ne izlazi iz mode i ove sezone. To može dati manikir elegancije i nježnosti ruke. Uz pravu kombinaciju laka nijansi, boje kože mladine, vaš lak za nokte će izgledati prirodnije i lijepa. fashion gurui preporučuju da se povuče malo od uobičajenog klasike i modernizirati ga dodavanjem srebrne i zlatne nijanse.

Video: Jednostavna manikura + gel lak sa Kodi šljokicama. Noktiju dizajn geometrije. Fashion Nails 2017

Također ugledati svjetlo oblik nokta u nestandardnim učinak je odličan. Na primjer, može se zamijeniti klasične ravnoj liniji ili u obliku slova V dijagonale.

Ove sezone, popularni mjesec manikura, što je češće izabran od standardne klasike.

U trendu svadba manikir 2016-2017 - Dekorativne lajsne

U konvencionalnog dizajna dekorativne lajsne se vrši na umjetnoj površini, može biti ukrašen kristalima, kamenje, kristale. Nedostatak takve ljepote je visokih troškova i malih vijek trajanja (ne više od pet dana). Prednost ukrasne lajsne je jedinstvena pojava koja se ne može postići korištenjem konvencionalnih lak za nokte.

čipka

Skoro svaki vjenčanicu ukrašena čipkom, tako dizajneri su došli do takve ljepote i mjesto na noktima. Trči kao print lako i jednostavno. Na neočvrsli lak sloj mora se primijeniti na ovaj komad čipke, unaprijed pripremljen.

Poklopac brtvilo sloj - je i manikir. Nokti će izgledati originalan i neobičan.

Akvarijum dizajn u vjenčanje manikir 2016-2017

Stvoriti takvu manikura, profesionalne kalupe unaprijed izmislio trodimenzionalnu sliku, a zatim ukrasiti sa cirkonima, šljokicama, folije i tako dalje. Nakon poplave transparentan preparata na nokat je glatko. Vizuelno manikura izgleda kao da je sastav je staklo akvarija.

Video: Fashion Manicure 2016-2017 godine

Najbolje vrijeme za manikir

Manikura za mladu se može učiniti dan braka. Iako ovo nije najbolja opcija. Uostalom, postoje i druga pitanja i izazove s kojima će se morati nositi i imao ni stalo ne farbaju nokte.

Stoga preporučujemo da se vjenčanje manikura za dan ili dva prije svečani trenutak. Ako se odlučite za izgradnju svoje nokte, da je bolje da se bavi u odluci ovog pitanja za četiri dana prije vjenčanja. Tokom ovog perioda vi ćete imati vremena da se navikne na novu nogotochkami.

Ako želite neobičan dizajn noktiju, treba razgovarati unaprijed čarobnjaka i gledaju modne trendove.

Naravno, bolje je dati prednost pastelnih nijansi, jer su u stanju stvoriti romantičan i nježan sliku mladu.

U trendu svadba manikir 2016-2017 - Da graditi ili ne?

Borba između umjetnih i prirodnih noktiju traje dugo vremena. Svi oni imaju svoje prednosti i mane. Ali vjenčanje - to je dan kada želim napraviti nezaboravne i dalje izgledaju savršeno. Nema mjesta za pogreške.

Ako se uzme u obzir mišljenje dizajnera, sve će biti jasno za prirodnost na slici.

Prirodna manikura, srednje dužine noktiju, lak da odgovara haljinu - je temelj klasičan manikir na prirodne nokte. Osim toga, ovaj manikir je jednostavan, jer je odjeća dovoljno će biti dekorativnih elemenata. Nemojte preopteretiti sliku. Kao što je svadba manikir 2016-2017 će vas koštati gotovo ništa.

Ako je mlada nezadovoljan stanjem noktiju ili oblik, moguće je posegnuti za povećanje usluga. Glavna stvar je da odaberete iskusan majstor, koji će učiniti sve kvalitete i lijepa.

Loša strana je da kapacitet je skupo. Pate vlastitu nokta, nakon čega će imati dosta vremena da zaraste. Ali vjenčanje se isplati.

Ako trendi svadba manikir ispravno odgovara, mladu potpuno naoružan i spreman - Samo uživaj dugo očekivani trijumf!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Fashion Nails jesen-zima 2016-2017: fotografijaFashion Nails jesen-zima 2016-2017: fotografija
Fashion Nails 2017Fashion Nails 2017
Ljeto 2017 trendovi manikir trendovi 92 slikeLjeto 2017 trendovi manikir trendovi 92 slike
Vjenčanje manikir kratkim noktima - foto lijep dizajn noktijuVjenčanje manikir kratkim noktima - foto lijep dizajn noktiju
Vjenčanje noktiju - top 50 opcijeVjenčanje noktiju - top 50 opcije
Najljepši elegantan vjenčanje manikir 2017 fotografija idejeNajljepši elegantan vjenčanje manikir 2017 fotografija ideje
Fashion Nails jesen-zima 2016-2017Fashion Nails jesen-zima 2016-2017
U trendu svadba manikir proleće-leto 2016 fotografijaU trendu svadba manikir proleće-leto 2016 fotografija
Prekrasna svadba manikura (skraćeno nokte, ruke)Prekrasna svadba manikura (skraćeno nokte, ruke)
Noktiju dizajn gel lak jesen-zima 2016-2017 fotografijaNoktiju dizajn gel lak jesen-zima 2016-2017 fotografija
» » U trendu svadba manikir 2016-2017

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve