LoveForWomens.com

Francuski na kratkim noktima: moderan foto + video ideje

Francuski manikir - klasični i najlakši noktiju dizajn. Običan sako s bijelom bojom daje noktima lakoće, svježine, dobro njegovan i uredan izgled. Francuski je vrlo svestran i pogodna je za apsolutno svaku priliku i boju odjeće. Njegov često čine mladu i dopuna ukrasa, bijele boje, šljokice ili cirkonima. Također jakna je odlična opcija za svakodnevnu manikir. Možete lako promijeniti poredak i nije me briga za to naslikao nokti nisu pogodne boje.

Francuski je ne samo pogodan za duge nokte, izgleda sjajno na kratkom nevena, što ih čini čisto i uredno. Danas na stranicama ćete vidjeti kako izgledaju jakna sa kratkim noktima. Našoj foto galeriji će pokupiti svoj omiljeni ideju ili inspirisati da stvorite svoj vlastiti jedinstveni dizajn.

sako sa kratkim noktima dizajna slika

Francuski na kratkim noktima izgleda dobro na bilo kojem obliku. Nokti mogu biti pravokutnog ili ovalnog oblika. Za oval noktiju osmijeh linija je potrebno nacrtati kružni poziv sa strane nokta. Dakle, manikura će izgledati više harmoničan. S obzirom na trgu noktiju, postoji osmeh također treba da se zasniva na oblik nokta i da naglasi pravokutnog oblika.

Na blagim noktiju french izvući dobro trim linije. Ako se ova linija da bi deblji, posebno ako je krevet nokta sama je skraćen, manikura će izgledati preopterećeni i vizualno će nokti postati još kraće. Stoga smile linija treba biti između 1 do 3 ml debljine.

Danas, francuski nije ograničen samo na upotrebu bijele. Na raspolaganju Vam apsolutno sve boje. To može biti crna, crvena, žuta, zelena, u boji, nokta se može staviti iskre i sjaje velike. Za dekoraciju je upotpunjen slike, grafike, štancanje, šljokice i kamenje. Na kratkim noktima je potrebno izgraditi stazu duž nokta pomoću dugim redovima da bi povlačenjem ga.

Da bi sako na kratkim noktima je potrebno:

  • Baze i vrhunski jasan kaput;
  • primarni lak u boji mogu se koristiti po želji;
  • Bijele laka ili bilo koji drugi noktiju-tip;
  • Šablone, naljepnice za francuski manikir. Ako ste dobri u crtež, onda možemo učiniti dobro četkom, sa kojima je zaključen liniju osmijeh.
  1. Prvo morate manikuru. Perite ruke, operi nokte, ako želite napraviti restorativni kadu da omekša i da ukloni zanoktice, riješi neravnina. Da podnesu svoje nokte i dati im nivo isti oblik.
  2. Nakon što je potreba da se primjenjuju osnovna jasno premaz. To će napraviti glatku površinu nokta i štiti od mrlja boje, lak za nokte ploča.
  3. Kao što je baza osuši, stavimo glavni boju laka. Možete preskočiti ovaj korak i ostaviti transparentne baze kao bazu.
  4. Suho i ljepilo šablone i odnose se na nokta bijele lak, pustite da se osuši i nježno ukloniti naljepnice sa noktiju. Ili nacrtati kista.
  5. Nakon nužno pokriti nokte transparentnim vrhunski premaz. Nemojte zaboraviti da se to stavi na kraj nokta da zapečati i spriječiti brzo pražnjenje laka.

Video. Kako francuski za kratke nokte

Francuski na kratkim noktima. foto galerija

Francuski oslikana na kratkim noktima

kratke jakne

crni nokti french srebrnim prugice

sako kratki nokti u kombinaciji sa moon manikura

Original jakna za kratke nokte ideje

plain prekrasan jaknu kratkim noktima

crvenu jaknu sa kratkim noktima

crna jakna s kratkim noktima u orijentalnom stilu

jakna s uzorkom

jakna sa folijom

prekrasna žuta jakna kratkim noktima

Da li volite opcije sako na kratkim noktima? Udio u komentarima!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Manikir ideje za kratke nokte: 25 fashion izbora - foto + videoManikir ideje za kratke nokte: 25 fashion izbora - foto + video
Lak za nokte na kratkim noktimaLak za nokte na kratkim noktima
A plavi sako na noktima: fotografija idejeA plavi sako na noktima: fotografija ideje
Vjenčanje manikir kratkim noktima - foto lijep dizajn noktijuVjenčanje manikir kratkim noktima - foto lijep dizajn noktiju
Obojeni sloj na noktima - lijepa opcija za foto + videoObojeni sloj na noktima - lijepa opcija za foto + video
Noktiju dizajn - crna jakna sa zlatnim fotografija + master classNoktiju dizajn - crna jakna sa zlatnim fotografija + master class
Nail Design - jakna sa slikom 20 fotografije + video ideje radionicaNail Design - jakna sa slikom 20 fotografije + video ideje radionica
Manikir sa cirkonima na kratkim noktima - fotoManikir sa cirkonima na kratkim noktima - foto
Prekrasna jakna za kratke nokte - fotografije i idejePrekrasna jakna za kratke nokte - fotografije i ideje
Shellac - sako na kratkim noktima, foto + videoShellac - sako na kratkim noktima, foto + video
» » Francuski na kratkim noktima: moderan foto + video ideje

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve