LoveForWomens.com

Ženske erogene zone

ženski erogene zoneErogene zone su područja kože i sluzokože, do kojeg dodir je u jednom trenutku dovodi do povećanja seksualnog uzbuđenja.

Svaka žena ima svoje erogene zone. Nađi ovih bodova - zajednički zadatak za par, kao dodirivanje voljene osobe - pola čin ljubavi. Dirljivo erogene zone daje slatkim osjećajem za vrijeme seksualnog uzbuđenja rastu.

Podsjetimo da je ta institucija ne samo od mehaničkih udara na erogene zone. Svaki lasica - psiho-fiziološki fenomen. Dakle, ne zaboravite čula: i oni pripadaju erogene zone.

Na seksualno zadovoljstvo je još fantastično, savjetujemo da obratite pažnju na Top 23 erogene zone kod žena. Budite sigurni da odbaci pozivanje na ovaj članak svom partneru. Pošto muškarci su više fokusirani na genitalijama i zaboraviti na ostale jednako važne erogene zone.ženski erogene zone
Možda vam je poznato 50% ženske erogene zone, pa hajde da otvorimo se da ćemo još 50%.

Erogene zone - površine tela, ima posebnu osjetljivost. Variranjem stimulaciju erogene zone javlja seksualnog uzbuđenja. Tokom trajanja osjetljivosti može se povećati ili fade.

1. erogene zone kod žena - nosa i čulo mirisa

Hipokrat je rekao da svako ima svoje individualni miris. Muškarci obično uzbuđuje miris ljubavnik (miris kose, glave i ispod pazuha). Na Istoku, pa čak i zajednički mirisni poljubac kada ljudi dirati noseve.

1. erogene zone kod žena - vidiku

većina žena ravnodušan na prizor golog partnera. Međutim, ljepota - početak ljubavi. Štandove mora biti vizuelno dočarati pozitivne emocije.

2. erogene zone kod žena - saslušanje

ženski erogene zoneVrlo uzbudljivo žena šapuće u uho vrstu riječi. Žena zapravo voli uši.

Video: G-točka i druge erogene zone G-točka i druge erogene zone

Od davnina je poznato moćan utjecaj glazbe na ljudske emocije. Muzika može umiriti, a može i uzbuditi.

Od klasika do uzbudljive glazbe može se pripisati erotski radovi genija - Wagner ( "The Ring Nibelunga", "Tristan i Izolda", "Tannhäuser"), a opereti Offenbach. Moderni ples muzika je također stimulans.

Video: Ženske erogene zone

3. erogene zone kod žena - hramovima, kapci

Nakon uobičajenog poljubac na usnama obratite pažnju na područje temporalne kosti na stoljeća, ovo područje je vrlo osjetljiva na milovanja. Pored vekova mnogo nervnih završetaka.ženski erogene zone

4. erogene zone kod žena - uši

Žene ne samo da slušaju, ali i volim dodiruje uho školjke. Lizanje i škakljanje jezik će biti od velike pomoći.

5. erogene zone kod žena - ramena, vrat

Vrat - vrlo osjetljivo područje našeg organizma. Energične pokrete ruku, masaža, grize, strastveni poljupci - ova taktika za ramena i vrat području. Pat na kose vrat, odlazak u svoju bazu.

Video: Shpilivili. Ženske erogene zone

6. erogene zone kod žena - struk, trbuh, pupak

Žene vole kad su zagrliti oko struka. Ali osim toga, u želucu je važan erogene zone, koja se nalazi oko pupka. A ipak izdvojiti zone "V" - područje od pupka do stidne kosti: poljupci i miluje ovom području dostaviti bez presedana zadovoljstvo.

I ne zaboravite na novinare - čak i neke žene doživi orgazam od vježbi na novinare.

ženski erogene zoneženski erogene zone

7. erogene zone kod žena - rupica na dnu stražnjice

ženski erogene zoneNa njemu se može raditi sa prstima ili poljubac, krećući se bliže centru rupice.

8. erogene zone kod žena - područje iza koljena

U ovom području, koža je vrlo osjetljiva na milovanja. I uzalud muškarci ignorišu ovo mjesto: prema dr Krichman, koža na stražnjoj strani koljena je vrlo erogene.

Pitajte svog štandova vas masažu ovog područja uljem ili losion, a možda i ne ograničiti ga i počne ljubiti. Ali, ne zaboravite na područje oko kolena - to je također vrlo osjetljivo mjesto.

9. erogene zone kod žena - usne, jezik

Lips - jedan od najvažnijih erogene zone, o kojoj se često previđa. To poljubac omogućava i štandovima idu u stanju uzbuđenja. 5 minuta - tako bi trebalo da traje milovanje usana: alternativne nežnost i strast u poljubac, a onda ste spremni da konvergiraju brže.

Osim uobičajenih poljubaca, možete dodirnuti prstima usnama, bobica ili komad leda.ženski erogene zone

10. erogene zone kod žena - vlasište, kosa

Da li ste ikada imali prijatan dodir frizer, ako perete glavu i učiniti masažu glave? Dakle, pusti me da radim ovo da vaš partner!

Skalp je vrlo osjetljiva i to je akumulacija nervnih završetaka. Dirljivo je ne samo povećati seksualnu želju na kosu, ali i šalju signale do mozga blagostanja, kao što su dopamin i serotonin.

11. erogene zone kod žena - stopala

Na zaustavljanja odložen tačke su u mogućnosti da povećaju seksualnu senzaciju. Za neke od stopala - ovo je zabranjeno područje, jer se plaše da budu golica, ili da kao što su čisti, isto i za druge žene - to je erogena zona. ženski erogene zone

Stoga nastavite na području s oprezom. Svakako, kao milovanje može lako kretati u kadi: start barem sa pranje stopala i masaža, a zatim da shvate - da li je dozvoljeno da se poljube.

12. erogene zone kod žena - zadnjicu

Stražnjice - najmoćniji erogene zone, ali to ne trpi oštre milovanja. Stražnjice se može pomazi ili lagano stisnuti glavni predigru i intenzivna pritisnite mora ostaviti za kasnije, kada je žena dovoljno vruće.

13. erogene zone kod žena - pubis

Mons Veneris ili stidne nasip - na mjestu gdje se stidne dlake raste. Vjerojatno ne zvuči jako lijepo, ali dirljiva, milujući erogenih zona povećava ukupnu osjetljivost. Žene koje pripadaju mu s ljubavlju i sa popustljivost, više zadovoljstvo od seksa.

14. erogene zone kod žena - unutrašnja butina

ženski erogene zoneOvo je najnoviji erogene zone koja zahtijeva pažnju prije spolnog odnosa. Milovati, nježna dodirivanje prstima bedrima definitivno oduševiti vašeg partnera.

15. erogene zone kod žena - dojke, bradavice

Grudi jaka erogene zone ne samo za žene. Čak i jednostavnim dodirom na njih utiče na muškarce uzbudljivo. Postoji čak i čin ljubavi između grudi.

Bradavice i peripapillary krugovima su žene moćne erogene zonoy.Soski ženske grudi su vrlo osjetljivi na bilo kakve stimulanse i odmah uzbuđena.

16. erogene zone kod žena - vagina

Vagina - to je jedan od najvažnijih erogene zone žene. Corpus cavernosum, i odlaže na ulazu u vaginu je jaka erogena zona. Značajan primjer prednjem zidu vagine - to je također vrlo osjetljiva.

17. erogene zone kod žena - anusu

FIELD anus oduvijek smatran snažnu erogenu zonu. Isto mišljenje dijeli i seksolozi danas. Široke upotrebe ove erogene zone je tipično za istočnim i južnim zemljama. Na primjer, u Indiji vrlo često tokom odnosa partner miluje prstom području anusa ili čak uvodi prst.

18. erogene zone kod žena - G-Point

ženski erogene zone

Tačka G - mali dio prednjeg zida vagine, nalazi se na dubini od 5-6 cm, iza stidne kosti.

Ovom trenutku je jedan od najosjetljivijih područja žene. Postupajući po tom pitanju prstima, možete donijeti zadovoljstvo žena i dovedi je do orgazma.

19. erogene zone kod žena - U-Point

Erogene tačke U manje poznata od tačke G. uzbudljivo potencijal ovom trenutku još uvijek se proučava. U Point je pozvan iz engleskog jezika. Uretre licu mjesta, što znači "uretre point".

ženski erogene zone

20. erogene zone kod žena - prstima

prstiju poznat i kao žensko erogene zone. Ali, za većinu njih - to je samo lijep dodir.

Erogene zone kod žena - "mačka mesto"

To se zove erogene zone Feline mjesto jer mužjaci svih mačka vrsta tokom seksualnog odnosa žensko drži zubima za mjesto na leđa između lopatica.

22. erogene zone kod žena - cerviks

Za neke žene je vrlo važno cervikalni iritaciju. Izdvojiti čak uterusa orgazam, što može imati oko 20% žena. ženski erogene zone

23. erogene zone kod žena - klitorisa

Erogene zone - klitoris - poznat svima. Prema različitim seksologov 80% žena klitoris je glavni erogene zone.

Pomiluj ga na razne načine: ruke sa petting, penisa ili usta.

U pitanjima seksualnog zadovoljstva treba da bude bez oklijevanja - Uživam u svakom trenutku njegovog tijela, a onda će odgovoriti na vas u povratku.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Anatomija, struktura ženinu vaginuAnatomija, struktura ženinu vaginu
Muške erogene zone. Gdje muško erogene zone?Muške erogene zone. Gdje muško erogene zone?
Kako erotske masaže?Kako erotske masaže?
Kako uzbuditi muškarca - 40 Dokazana WaysKako uzbuditi muškarca - 40 Dokazana Ways
Erogene zone kod muškaracaErogene zone kod muškaraca
Metode za ženske masturbacije. Lekcije ženski masturbacijaMetode za ženske masturbacije. Lekcije ženski masturbacija
Kako uzbuditi muškarcaKako uzbuditi muškarca
Trajanje odnosaTrajanje odnosa
Laski prije seksaLaski prije seksa
Eterična ulja u ljubavi magic - magija savjete i metode primjeneEterična ulja u ljubavi magic - magija savjete i metode primjene
» » Ženske erogene zone

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve