LoveForWomens.com

Da li savršenog muškarca postoji?

savršenog muškarcaSvaka djevojka mora imati da izgrade sliku sadašnjosti, savršenog muškarca u ranoj dobi. Za mnoge, prvi "model" postaje otac. Kind, caring, jaka. On je - najsavršeniji čovjek ...

Ali godine prolaze, a mi djevojke, shvatamo da se uda za papu - čak i uz saglasnost obje strane je nemoguće, tako da je potrebno da izgrade svoje živote na svoju ruku.

Potraga za savršenog muškarca

Žena je rođena, da živi s muškarcem. Da bude voljena, ljubavi ... Zar je ova formula prava sreća za sve žene? Ali sa savršenom redu?

savršenog muškarcaMnoge žene idu u potragu za svoje ljude, a drugi - čeka ih primjetiti. I svaka ima u vidu svoje ogromno i ne uklapaju se u svaki notebook listu zahtjeva koje nužno moraju ispunjavati savršenog muškarca.

Ono što je on, savršenog muškarca?

Savršenog muškarca - visok, jak, zgodan, uspješan, elegantan?

On mora, kao i svi njeni prijatelji, i mama i tata, i uvijek - baka.

I na horizontu je ista. Visok, zgodan, pametan, brižan - dobro, savršeno. Žena sa glavom umočen u novu vezu. Ali mnogi ljudi, nažalost, očekivati ​​razočaranje. Visok, zgodan, pametan i brižan je odjednom previše pohlepan, ili, obrnuto, previše rasipnički. Veze poništen, a lista je dopunjena novim pet bodova.

Bol, razočaranje, tuga grli ženu. Ali nakon nekog vremena, izašla iz depresije, ona je ponovo bulji u čovjeka svojih snova. Pa šta da radim? To je kako je žena!

savršenog muškarcaOpet, neuspjeh, i opet bol i razočaranje.

Video: savršenog muškarca - da li on postoji?

Da li savršenog muškarca postoji?

I tako nekoliko puta, stajanja na istom rake, konačno smo ih shvatiti - idealno muškarci jednostavno ne mogu naći u prirodi. Kao što je, međutim, i idealna žena. Ponekad, međutim, čini se da su tu, to je samo pukla svoje pametne žene.

Na primjer, prijatelj muž - jak, zgodan, visok i dobro zaradila - dobro, samo savršenog muškarca. Ne zaboravite izreku: "Dobar muž - nečiji muž?".

Da, i prijatelj hvali udaraca svoga muža zrnce prašine. Zapravo pametan tvoja djevojka, ona vidi dostojanstvo njenog muža. I to je veoma važno! Evo još jednog mudra izreka: "Muškarci su poput onih žena čije su oči izgledaju pristojno".

Video: savršenog muškarca. Serija 1 @ Rusija serijama

savršenog muškarcaStoga, prilikom izbora životnog partnera je veoma važno da se objektivno vagati prednosti i mane vaše odabrane jedan. Naravno, možete imati na umu listu vrlo osobine koje, po vašem mišljenju, treba imati savršenog muškarca. Ali molim te, neka to ne bude toliko poena.

Dobro, marljivi, ona voli - jako dobro, i nije bitno da postoji toliko marke. Istina je da su muškarci ostvaruju napredak, uz one žene koje vjeruju u njih, podržavaju ih.

Nisam ima devojku? Nije bitno! Ili možda je samo ljubomoran?

I možda mi žene previše teško na muškarce? Često razmišljam o tome kako je teško biti muškarac. Čovjek ne može plakati, bez obzira na to što se događa. On bi trebao dobro zaraditi, uprkos globalnoj krizi. On mora mi se baka, uprkos činjenici da je ona imala niko ne voli, itd itd Da li je to previše stroge zahtjeve? savršenog muškarca

Savršenog muškarca i savršena žena ..

Ja bih da kažem da je muškarac i žena - vrlo različiti. To su dva suprotna poluvremena. Možda je to zato ih sa nepoznata sila vuče jedna drugoj. Nemojte očekivati ​​od čoveka samilosti zbog činjenice da nokat tako iznenada i tako ne samo slomio. Pa, oni nas ne razumiju, a mi - ih. Ali, ipak, da probamo! Uostalom, puno ovisi o nama - žene!

Za mene, identifikovana sam jednu najvažnije, koji bi trebalo da odgovaraju mom idealnog muškarca - Mora da me voli. I, naravno, isključuje momci koji imaju loše navike: pušenje, alkohol. A ostalo, moji zahtjevi nisu tako strogi. Visoka - dobro, prosječna visina - je također dobro. Vrlo često žene koje su u potrazi za savršenog muškarca, ostavi na miru, sve sam.

Moći da vide prednosti svojih ljudi, pokrivaju oči manjih nedostataka. Nemojte biti previše teško, ili možda - idealna žena?

Video: savršenog muškarca. Serija 3 @ Rusija serijama

Tekst - Sonia

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Kako privući i zaljubiti u muškarca-RAMKako privući i zaljubiti u muškarca-RAM
Kakav žena je prava stvar za vas (test za muškarce)Kakav žena je prava stvar za vas (test za muškarce)
Kako pronaći dobrog muža?Kako pronaći dobrog muža?
Šta ste vi u oči?Šta ste vi u oči?
Test muško atraktivnostTest muško atraktivnost
Tajne savršenog prvog poljupcaTajne savršenog prvog poljupca
Opišite mi sliku savršenog muškarcaOpišite mi sliku savršenog muškarca
Žena vamp - misteriozne i neosvojivaŽena vamp - misteriozne i neosvojiva
Dobar suprug treba imati ono kvalitete?Dobar suprug treba imati ono kvalitete?
Čovjek mojih snova - kako ga naći?Čovjek mojih snova - kako ga naći?
» » Da li savršenog muškarca postoji?

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve