LoveForWomens.com

Vikend za dvoje, i mnogo strastvenih seksa

Kada ste zadnji put imali seks? Strastveni seks? Zar se ne sjećaš?! To neće učiniti. To je vrijeme da se napravi vikend strasti pravo ovog vikenda!

Video: Muzika za seks

Ono što je strastveni seks?

Strast može razbuktati bez obzira na vanjsko okruženje i okolnosti, i može se planirati. To je važno za parove planirati seks (pripremati jedni drugima neke "iznenađenje") Da je odnos nije postala navika.

Niko, vjerovatno, nema potrebe da se objasni kako je važno seks u bračnom odnosu. Ali morate priznati, teško je da se uključe u strastveni seks i erotske fantazije da shvate kada se vratimo u večernjim satima s posla, jedva u stanju da stoji.

Nešto krije, svi mi bi voljeli da imate češće strastveni seks sa svojim suprugom. Ono što vas zaustavlja? Vrijeme i umor? Gluposti! To je vrijeme da se sebe i svog muža poklon, organizirati romantični vikend samo za dvoje!

Ne morate nigdje ići. To će biti dovoljno da se brine o odgovarajuću postavku kuće. Zamoliti nekoga iz porodice da pokupi djecu sami, ne planiram se ni na koji način iz kuće i posjete tebi.

Neka ovaj vikend će biti samo za vas. U kućnim poslovima uspravio u sedmici. Planirajte sve kao da morate ići na put.

Kako započeti strastveni seks?

Prije dolaska subotu i počeće vikend strastvenih seks, razgovaraju o tome šta bi ti radila. Ne mislim pažljivo planiranje vremena, i određena očekivanja. Ako ne, stvari može završiti zajednički lijen ležeći ispred TV-a. Ali romantiku i strast nije stvar!

Možda bračni drug želi staviti na erotski donjeg rublja i čarapa za njega. I sanjaš da je vaš dragi je pripremio Opuštajuća kupka sa latice ruža.

Ako ne znate kako da kažem sve to pravo, "zagrijati" situacija vruće CMC međusobno ili malo komentar ostavio na istaknutim mjestima. Ne stidite se, a ponekad lakše izraziti svoje želje na papiru nego da kaže riječi.

Napišite mu: "Uzmi me, molim te, posebnu masažu" ili "Ne smeta mi da vodim ljubav na stolu." Oboje će se raduju vikenda!

Strastveni seks - to je spontani seks?

Poenta nije da ova dva dana bezumno obavljati zadatke jedni druge, napisana na papiru. Umjesto toga, radi se o spontanost i igru. Stoga, ne preteruj.

U subotu ujutro nije u žurbi da napusti krevet, kao i obično, da idemo napraviti doručak. To nije potrebno. Ležeći blizu jedna drugoj. Prikupite snagu za naredni dan. A možda, jutro seks? To je mnogo bolje jutarnje kafe ... A onda ukusan doručak u krevetu. Ko kuva? Kuhati zajedno.

Važno je da ste vi bili tamo, bez obzira na ono što radite. Ovog vikenda bi trebalo da vam dati priliku da ponovo pogledamo jedni druge kao muškarac i žena.

Nakon doručka, možete ustati iz kreveta i oblači se ... Ali, ipak, zašto? Nakon trenutka kada će se ponovo skinuo. Bacanje zrak negliže ili kratkih svile haljinu. Želju u njegovim očima, naravno, i vi ćete podići.

Strastveni seks - to je bučan seks!

Većina ljudi vode ljubav u misionarskom položaju ispod pokrivača jer se boje da će njihova djeca čuti ili even're uhvatio nespremnog. Iskoristite činjenicu da je ovaj vikend neće biti klinci kod kuće!

Bavi se strastveni seks u pozi "jahača" - će vam omogućiti da kontrolirati dubinu penetracije i orgazma. Ili pokušati nešto novo. Na primjer, ljubav "stolicu." Imam vaš partner legne na leđa i podignite noge.

Stajati na to sa stopalima u širini ramena. Sjesti na partnera tako da mu noge bile ispod pazuha. Pomicanje gore i dolje kao da ljulja na stolici. Ako bi lijepo, ne obuzdati emocije - nema potrebe da ćuti danas. Zaboravite na sve konvencije i ograničenja - stenje, vrišti, da pusti svoju strast. Ne ograničavaju se na ništa.

I - konačno napustiti sobu. To je vrijeme da testirati snagu blagovaona stol ili priviti zajedno u kupatilu. Apartman - savršen poligon za ljubavni manevre.

Touch - naše sve!

Dati jedni drugima ljubazan, nježan dodir, čak i kada samo gledate TV. Utknites nos u rame, ruku moždani udar, blagi poljubac na vratu. A možete ga uhvatiti nespremnog, na primjer, štipanje sveštenika, ili "slučajno" dodiruje njegove privatne dijelove. To će dovesti oba!

Video: Oralni Hardcore

Erotski savjeti za strastvene seks

  • zajednički kuhanje Stvarno ne mogu zagrijati situaciju. Pripremite zajedno, kao što je desert. Prvo, hraniti jedni druge, a zatim poslužite desert direktno sa svojim golim tijelima.
  • Se okupati zajedno. Dodaj vodu i stimulans ulje aroma ylang-ylanga. Prva mu je nježna masaža leđa čine, i pusti ga da vam opuštajuću vrat masaža napraviti. I onda, u kupatilu uživaju strastveni seks!
  • Dali uživate u adrenalin? Onda možda uzeti strastveni seks u liftu ili u prodavnici svlačionici? Ovo je seks vrlo strastvena - ons imaju ideju da bi neko mogao te uhvatiti nespremnog.
  • Želim da partner spaljena sa strašću i željom? Ples striptiz za njega. Ne morate znati sindikalni pokret. Dovoljno lepa donje rublje i primamljiv pokretima ... To će biti lud za vas!
Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Seks i svađaSeks i svađa
Gost brakGost brak
Koristi i štete od oralnog seksaKoristi i štete od oralnog seksa
Tokom mjesečno žele seks. Mogu li seks za vrijeme menstruacije?Tokom mjesečno žele seks. Mogu li seks za vrijeme menstruacije?
Žene seks aparatiŽene seks aparati
Brzo ili sporo seks?Brzo ili sporo seks?
Li je moguće da se seks za vrijeme menstruacijeLi je moguće da se seks za vrijeme menstruacije
Grupni seks. Sva njihova imena. (18+)Grupni seks. Sva njihova imena. (18+)
Seks u automobilu. Poziraju za seks u automobiluSeks u automobilu. Poziraju za seks u automobilu
Zašto muž ne želi seks?Zašto muž ne želi seks?
» » Vikend za dvoje, i mnogo strastvenih seksa

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve