LoveForWomens.com

Duge ili kratke član - to nije problem za seks!

Kako se zabaviti, ako član svojim partnerom mislite predugo ili prekratko? Ono što je važno nije veličina, kao i sposobnost da se ...! I naravno, žeđ za eksperimentiranje.

Ako ljubav ne donosi zadovoljstvo koje želite da isprobate poseban položaje koje pomažu dati zadovoljstvo!

Mnogi muškarci iskreno vjeruje da je dobar ljubavnik treba velikodušno priroda obdarila i imaju dug penis. Oni s kojima je dugo sanjao standardne veličine penisa.

Video: Debeli kurac suze vaginu

A nije ni svjesna činjenice da su u zabludi. Naravno, postoje određena pravila, ali većina ljudi su u formi i ako su doživljavaju o veličini, moguće je uzalud.

Normalne dužine jednog člana - duga ili kratka?

Treba shvatiti da je dužina pojedinih članica.

Prema stručnjaka, normalne dužine jednog člana u stanju mirovanja rasponu odraslog muškarca između 7 i 11 cm, a prosječna dužina 9 cm tokom erekcije dužina falus je 12-22 cm, prosječna dužina -. 16 cm i promjera oko 3 cm.

Važna, a ne dužina mandata, i vještina

Ali seksolozi smatraju da je važno ne centimetara, i vještina. Mnogo toga ovisi o mentalnom stavu svog partnera. Ako on misli da mu je penis premalen ili prevelik, ove misli on razvija samo kompleksa. Čovjek s takvim instalacija ne vjeruje u svoje sposobnosti, previše samokritični i tako sebičan. I naravno, to nikada nije priznata u svojim kompleksima. Radije nego raspraviti ovu temu sa sobom, on pati u tišini.

U takvoj situaciji važno je kako se ponašati. Uvjeriti ga da vam je važno sebe i onda njegov dodir, milovanja, poljubaca. Ono što mu se dogodilo se osjećate negovani, koja ga je potpuno vjerovati. I reci mi šta uzbuđuje najviše od svega ... njegov samopouzdanje! Reci mu komplimente. Muškarci ih vole ne manje od žena.

Ako osjećate nelagodu i nezadovoljstvo tokom odnosa (mislite da je vaš kabine su predugo ili kratkoročno) ako osjećate preslab ili, naprotiv, prejaka, zamolite partnera da probate jedan od posebnih stavki. Vi ćete biti iznenađeni koliko ovisi o detaljima, kao što su lokacija stopala. U potrazi za novim senzacijama će biti zanimljivo da otkrića zajedno. Start eksperimentisanje večeras i dobiti maksimalno uživanje iz ljubavi!

Prekratki član? Pojačava osjećaj!

Jedini stav da treba izbjegavati, ako je partner kratkom roku - klasik.

U ovom položaju ćete se osjećati manje intenzivan trenja i imaju manje zabavno. Najbolje za vas će sve postaviti na kojoj je maksimalno prodiranje dubine.

Ako član je kratka, važno je kao tempo i intenzitet kretanja trenja. Oni mogu biti jači nego u slučaju većeg penisa.

Video: muške strahove i neuspjehe u seksu! 18+ Razlozi više seksa

Također savjetovati partneru da bude iznenadne - to jest, da on može nakon nekoliko umjereni pokret iznenadne čini snažan poticaj.

Seks pozicije, ako član kratkih

kratka kita

Poziraju za seks kratko član №1

moći voditi ljubav na stolu. To je sočna i vrlo udobna. Legne na stol, držeći ruke leđa odmah iznad struka, i lagano podignite zadnjicu. Partner neka vas čvrsto obim kukova. Noge stavio na ramenima.
kratka kita

Poziraju za seks kratko član №2

Još jedan idealan položaj za vas - Bozeman. Na kolena, odmara na podu s rukama ili laktovima ravno (kako želite). Arch leđa i dovesti noge. Partner neka stoji iza vas na koljenima, držeći bedra. Uz ovaj ulaz noge sužava vaginu situacija, a vi ćete osjećati više zadovoljstva.
kratka kita

Poziraju za seks kratko član №3

Treći stav - "jahač". Pitajte svog partnera da legne na leđa s nogama blago razrijeđen. Sjesti na vrhu i pokušati koliko je moguće da se savije natrag. Ovo je važno, jer u tom položaju njegov penis će energično trljati prednjem zidu vagine, gdje ima mnogo nervnih završetaka.

Predugo član? Prati situaciju!

Seks sa partnerom, što je predugo član, možete osjećati nelagodu i bol.

To se događa kada previše duboku penetraciju. Vaš partner mora da uđe u tebe polako i nježno, kao vaginalni mišići moraju se prilagođavati veličinu penisa.

Seks pozicije, ako dugo penis

dugo penis

Poziraju za seks dugo član №1

Najbolji držanje za hoćete klasika. U ovom slučaju, noge treba zatvoriti. Lezite na leđa i pustiti partnera da vam kopča sa svojim nogama, i postepeno unosite. Zbijen noge spriječiti previše duboko prodiranje dugoročne.
dugo penis

Poziraju za seks dugo član №2

Pokušajte i sjedećem položaju. Pustite ga sjesti na pete s malo razrijeđene metara (tako da je bilo lako održavati ravnotežu). Sjediti na vrhu i shvatiti noge butine. Ova pozicija zahtijeva određeni napor, ali to je stvarno isplati! Možete imati seks na stolici.
dugo penis

Poziraju za seks dugo član №3

"Spoon" je pogodan za vas će također predstavljati. Partner dolazi u vama potpuno i možete kontrolirati svoje kretanje kukova. Leže na vašoj strani i savijte koljena. Partner neka stoje iza, držeći blisko tebi.

Čovjek želi da udovolji - nije bitno da imate dugu ili kratkoročne i kako ste "volim tvoje" ženu. Gentle milovanja, slatke riječi ... Za većinu žena dobije klitorisni orgazam. Glavna stvar - da joj molim te!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Fotografije stilski frizure za dječakeFotografije stilski frizure za dječake
Dimenzije jeans: muškog i ženskogDimenzije jeans: muškog i ženskog
Najbolji položaj za vaginalni seksNajbolji položaj za vaginalni seks
Žene seks aparatiŽene seks aparati
Dužina rukava muškarcaDužina rukava muškarca
5 Sastojaka srećnu porodicu5 Sastojaka srećnu porodicu
Kada je to potrebno kratka dužina haljineKada je to potrebno kratka dužina haljine
Kako nositi kondom. Savjeti djevojkeKako nositi kondom. Savjeti djevojke
Tajne blowjobTajne blowjob
Blowjob tehnike. Kako sisati kurac pravilnoBlowjob tehnike. Kako sisati kurac pravilno
» » Duge ili kratke član - to nije problem za seks!

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve