LoveForWomens.com

Makeup Angelina Jolie

Video: Angelina Jolie Make-up | Angelina Jolie Inspired šminke

Ponovite šminka Angelina Jolie je mnogo lakše nego što se može činiti na prvi pogled. Osim toga, ima niz prednosti: Holivudska glumica gotovo uvijek voli suzdržano i plemenite make-AAP u zemljanim tonovima, koji se smatra svestran i savršeno se uklapa u bilo koji način.

C koristeći vješti make-up ne samo da može sakriti nedostatke i naglašavaju dostojanstvo osobe, ali i promijeniti svoje uobičajene pojave gotovo do neprepoznatljivosti, a za to vrijeme da se reinkarnirao kao svoj omiljeni osoba. Makeup Angelina Jolie - to je samo jedan od onih opcija koje vam omogućavaju da bi na putu od novina efekta, ali u isto vrijeme omogućava da ostane sama, sa svojim jedinstvenim šarm i karakter. Pa, čarapa potrebne kozmetike i početi eksperimentirati!

Stepping šminka Angelina Jolie

Šminka glumica je uvijek bio odlikuje uzdržavanje i harmoniju, tako da je jedan od glavnih uvjeta za njegovu uspješnu realizaciju - praktično bez mane kože. Da poravnate tonus kože, potrebno je proći kroz sve faze za njegu kože - očistite ga, u potpunosti navlažite, a zatim nanesite kozmetiku. Usput, jedan od vrhunaca Angelina - kontrast svjetlo kože i tamne kose. Zato preporučujemo da ostave po strani temelj sa sunca i sve vrste bronzera, jer sada ne baš treba. Vaš cilj - da se postigne glatka prirodnu boju!

šminke oko očiju

Angelina Jolie gotovo uvijek čini naglasak na oči, tako da fokus treba dati na ovaj dio lica. Da stvori efekat "mačije oči", jednostavno pratite nekoliko jednostavnih tehnika.

  1. Budite sigurni da se prijave na cijelom području baze mlađe od sjene. Tako da može uvelike produžiti trajnost šminke i neke nijanse za poboljšanje zasićenja.
  2. Sada ćemo nastaviti do stvaranja širom otvorene izgleda kao Angelina. Prije svega gornjeg kapka parceli svijetle mat nijansu, a zatim odaberite meke smeđe ili bež boje i pažljivo hlad u nabor svog vijeka prema obrva, blago dodirujući vanjskog kuta pokretnog stoljeća. Zapamtite, sve prelazi iz jedne tone da je još jedan neophodan kako bi se povećala hladu.
  3. Ova stavka šminka - je najvažniji. Uzmite Liquid Eyeliner u crnoj ili uporan, jako fino naoštren olovka za oči i dobiti da bi privukli strelice. Početi na unutarnjeg kuta oka, postepeno zadebljanje linije prema vanjskom rubu. Crtanje vrh strelice, blago "bend" it up - ove tehnike će vam pomoći da se stvorila iluzija primamljiva "mačka" oči, kao što je Jolie.
  4. Površina ispod obrva ističu svjetlo sjene, što preciznije savijanje. Sami obrve nužno Nacrtajte senke ili olovku, najpogodniji ton.

usne šminka

Fokusirajte se na usnama ne bi trebalo da uradi, inače postoji sukob sa svijetlim očima. Da im je najveći inherentne usne Angeline Jolie, prvi pokriti ih sa hidratantnom kremom ili BB-ton krema. Onda Tracings usana olovkom korištenja prirodnih ili bež roza nijansa na maksimalno povećanje njihova zvuka. I tek onda nastaviti sa primjenom sjajilo ili ruž za usne, preferirajući nyudovym prozirne tonova.

Video: Angelina Jolie Makeup Transformacija Vodič. Makeup Angelina Jolie

Na kraju puder za lice i lagano naglašavaju donjem dijelu najvišeg vrha jagodice rumenilo. Svi zavodljiv, svestran, a najviše harmoničan make-up u stilu Angeline Jolie spremna.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Šminka za brinete sa zelenim očimaŠminka za brinete sa zelenim očima
Vjenčanje Angeline Jolie i Brad PittVjenčanje Angeline Jolie i Brad Pitt
Top 10 najljepših haljina poznatihTop 10 najljepših haljina poznatih
Šminka za plavušeŠminka za plavuše
Makeup Angelina Jolie: sve tajneMakeup Angelina Jolie: sve tajne
Style "Lolita": odjeća, frizura i make-upStyle "Lolita": odjeća, frizura i make-up
Kako odrediti svoj tsvetotipKako odrediti svoj tsvetotip
Arome zvezdicaArome zvezdica
10 Beauty Secrets zvezdica10 Beauty Secrets zvezdica
Brak evidencije i odanostBrak evidencije i odanost
» » Makeup Angelina Jolie

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve