LoveForWomens.com

Nema seksa - šta da radim?

Video: SN Lazarev | Ne postoji ljubav, nema seksa

Bez seksa"Imam nekoliko godina ne može naći rješenje. Moj suprug i ja u braku 10 godina. Imamo mali (1 godina) dijete. Nešto se desilo, a ono što ne znam. Ali nemamo seks. Živimo u sve bez nje!

Video: Seks u braku

U ovom slučaju, kažem, pati, a on je - ne znam. S obzirom da radimo zajedno i žive zajedno, previše, i općenito, imamo blizak odnos, siguran sam da ne ljubavnica. Skandali, saznati molbu da odu u stručnjacima u prošlosti. To nije donijela rezultate. Ali, šta radiš? Kladim Kladim-think-mislim da ne znam. Pomoći da se na pravi način! Ja razumijem da prepiska je teško napraviti, posebno kada se radi samo sa mnom. Ali ispostavilo se da nema alternative. Već je bio 48. - 34. Bojim se da preuzmu inicijativu, jer strah od neuspjeha."

Nema seksa - zašto?

Kada žena nosi dijete, a onda se hrani - to hormonalne promjene. Priroda je zainteresovan da vidi da je dijete preživio, i tako dalje nivo hormona napraviti žena seksualno neprivlačnim da je poslala sve svoje snage na bebu. Svaka osoba oseća predstavnik prijateljske katu je miris hormona. A ako miris nije - onda nestaje i seksualnu privlačnost.

To je moguće da je upravo ova situacija. Vaš suprug nije bilo jasno zašto je on odjednom više ne žele seks. I u stvari, njegova reakcija - to posljedica promjene vaše hormonalne razine.

Nema seksa u porodici - ponašanje čovjeka?

Bez seksaPsihu čovjeka je veoma razlikuje od psihe žena. Konkretno, kada je žena u teškoj situaciji, ona počinje da pokuša da se prilagodi novim okolnostima, i ponašaju se na ovim okolnostima.

Čovjek uređen sasvim drugačije. Ako se nađe u teškoj situaciji, on ne pokušava da se prilagodi ili ga promijeniti. Čovjek program radi: "Kada sam ne znam šta da radim, ja obično ne radi ništa."

Nema seksa - šta da radim?

Morate preuzeti inicijativu u svoje ruke.

Prvo, smiri se. Žene sklone duše pretraživanje i samooptuživanja. Kada vaš muškarac miriše nervozan hormona, on ne pokušava da vam pomoći da se nose sa svojim osećanjima - on nesvjesno traži samo pogoršati vaše stanje. To nije zato što je - loše, ali samo zato što ljudi ne imaju tendenciju da se psiholog i ostvaruju strpljenje.

On vas nikada neće podržati jer ona jednostavno ne razumije tvoje osjećaje. On ne razumije šta se dešava u duši, već zato što si postao vanjski stimulans za njega. On počinje da vas vide kao samo histerična.

Dakle, prvi zadatak - to prestaje da bude vanjski stimulans.

Bez seksaDa postanu mirni i da privuče pažnju svoga muža, morate biti sretan. Da biste to učinili, uzeti notebook i pisati kolumnu u listu svih stvari koje ste happy:

- smile djeteta,

- čokolada,

- sastanak s prijateljima,

- prekrasna šminka.

Video: Što učiniti ako nismo imali seks? Elena Koshelev

Kada se ova lista je spremna, potrebno je kako bi bili sigurni da je svaki dan svog života definitivno je ispunjen sa ovim srećne trenutke. Misle za sebe neku vrstu virtualne vage: na jednoj razini činilo se da saviti trenutke svog života, kada ste osjećaj nije baš zadovoljan, ali s druge strane pan - onih trenutaka kada ste jako dobri. Rezultat bi trebao biti da je svaki dan kup psihološke virtualne težine treba biti ili jednak ili dobar status moraju nadmašuju kup.

Svake noći prije odlaska u krevet odvagnuti svoje vage, a ako smatrate da je danas dan živjeli duže u negativnih osjećaja nego u srećno stanje, samo zapamti sve što srećne trenutke svog života i otići na spavanje u ovom dobrom stanju. Razumijem da je za to ćete morati u potpunosti promisliti cijeli njihov svakodnevni život.

Video: Što učiniti ako muškarac želi seks, i jedna žena - ne?

Ali mentalitet žene su vrlo fleksibilni u svom sastavu, tako da je žena lako prilagoditi novim okolnostima. Dakle, u samo tjedan dana, od vas će biti u mogućnosti da privikavanja na novi ritam života.

Nema seksa - preuzmu inicijativu

Bez seksaOve sedmice moj muž će početi da se osjećaju da ste na neki način mi se da su prestali biti "vanjski stimulans", od vas će biti to više razumljivo i logično ispravan.

I onda možete nastaviti na drugi korak: uzeti mlaka. Svakog jutra zdrav čovjek erekciju. Stoga, više odgovarajuće vrijeme za nastavak seksualnih odnosa nego ujutro - jednostavno nema. Vaš suprug je još uvijek pospana, ali njegovo tijelo je spreman za seks. Pogotovo ako počnete petting blowjob - on ti ne mogu odbiti. On nije ni shvatiti kako se to dogodilo.

Ono što je najvažnije - u toku jutra fizičke aktivnosti, pokušati učiniti sve pokrete samouvjereno. Muž ima osećaj da znate točno ono što želite. Tokom vremena, stvari će biti bolje. Ono što je najvažnije - ne pitaj svog muža prebrzog restrukturiranja i ne očekujem da će on biti emotivno u tom pomoći.

Samo osjećaj, stvarno, uz aranžman tiho ode do svog cilja. I nemoj da te propuste !!! Jer kašiku katrana može pokvariti čak i vrlo velike bure meda.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Seksualne apstinencije. Opasnih apstinenciji od seksa?Seksualne apstinencije. Opasnih apstinenciji od seksa?
Kada dijete treba logopeda?Kada dijete treba logopeda?
Koristi i štete od oralnog seksaKoristi i štete od oralnog seksa
Tokom mjesečno žele seks. Mogu li seks za vrijeme menstruacije?Tokom mjesečno žele seks. Mogu li seks za vrijeme menstruacije?
Kako da se vrati svojoj voljenojKako da se vrati svojoj voljenoj
Prvi seksPrvi seks
Žene seks aparatiŽene seks aparati
Igračke: naduvavanje lutkaIgračke: naduvavanje lutka
Drugi muž želi bebuDrugi muž želi bebu
Dvadeset načina da se više zadovoljstvo od seksaDvadeset načina da se više zadovoljstvo od seksa
» » Nema seksa - šta da radim?

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve