LoveForWomens.com

Kakao plod

Video: Kako podijeliti i otvoriti kokos (kokos). Cook (do) isušenih kokosa

kakao plodMladi tender kokos voće sadrži jasnu vodenaste tekućine, a osim toga, kokosovo meso je vrlo ukusna. Poreklo kokos palme se ne zna, to je u porastu u mnogim zemljama, i isušenih kokosa dolazi uglavnom iz Tajlanda, Filipina i Šri Lanki.

Korištenje kokosa

Kokos ima ljekovito i ljekovita svojstva. Sadrži vitamine B i C, kao i ljudsko tijelo zahtijeva mineralnih soli - natrij, kalcij, željezo, kalij, i do 5% glukoze, fruktoze i saharoze.kakao plod

Video: Kako da ne umrem od žeđi u blizini ekvatora, ili piti kokos

Sastav kokos (pulpe)

100 g kokosa sadrži: 3,9 g proteina, 33,9 g masti, 200 mg fosfora, 28 mg kalcija, 257 miligrama kalijuma, 257 miligrama natrija, 2,3 mg željeza, 0,4 mg nikotinske kiseline, 0,11 mg tiamin, 0.18 mg riboflavina, 0,08 mg vitamina B2, 16.8 mg vitamina C. Energy - kcal 384.

Elementi u tragovima koji se nalaze u mlijeko i kokos pulpe, daju svoje osobine, vraća snagu i poboljšava vid. Kokos - dobro lijek za bolesti kao što su dijareja, kolere.

kakao plod

Video: Kako je razdvajanje kokos oreh.wmv

Kokos u kozmetici

U kozmetici se često koriste od kokosovog ulja. Postoji niz kozmetike - kreme, maske, šamponi, uređaja, su brzo upija masna (ali ne i ljepljive) teksture. Dakle, mlijeko proizvedeno na bazi kokosa, čini podatna koža, meka, saten. Osim toga, ima vrlo mekan i ugodan senzorne miris.

Kokos u kulinarstvu

Celuloze i kokosovo mlijeko se koristi u kuhanju i za proizvodnju alkoholnih pića, juhe. Na primjer, beli kokos meso je prizemlje u obliku dodan u sladoled, jogurt, razne salate, kolači čipova.

Video: Alexander Belkovich - kokos

Kokosovo brašno u raznim konditorskih proizvoda im daje okus i RAZGOVARAO ljekovita svojstva. Kokosovo ulje se koristi za kuhanje i za izradu margarina.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Kako otvoriti kokos kod kuće?Kako otvoriti kokos kod kuće?
Kokosovo ulje za masnu i suhu kosu - karakteristike i prednostiKokosovo ulje za masnu i suhu kosu - karakteristike i prednosti
Oštećenje šećer - Dr. Komarovsky. videoOštećenje šećer - Dr. Komarovsky. video
Juha od breskve i manga sa kokosovim mlekom i jogurt. Juhe - zdravstvene prednosti i gubitak težineJuha od breskve i manga sa kokosovim mlekom i jogurt. Juhe - zdravstvene prednosti i gubitak težine
Maska za kosu s kokosovim uljem kod kućeMaska za kosu s kokosovim uljem kod kuće
Upotreba kokosovog ulja za kosuUpotreba kokosovog ulja za kosu
Kao što je pomelo i svojim blagotvornim svojstvimaKao što je pomelo i svojim blagotvornim svojstvima
Ono što je najkorisnije mlijeko: koza, krava ili kokos?Ono što je najkorisnije mlijeko: koza, krava ili kokos?
Kokosovo mlijeko: koristi i šteteKokosovo mlijeko: koristi i štete
Kokos - dobre i korisne osobineKokos - dobre i korisne osobine
» » Kakao plod

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve