LoveForWomens.com

Ovaj buzzword detox

Video: Greenpeace Detox projekt čisti modnoj industriji

Buzzword "detox" odnosi se na zdravstvene programe, koji se prvenstveno omogućiti da očiste tijelo i dovesti toksine akumulirane u organizmu.

Video: Tajne mobilnih tehnologija - Kozmetika Cellcosmet

Jedan od najpoznatijih "Detox" se zasniva na principima drevnih indijskih učenja - Ayurveda. Prva specijalista određuje vašu ayurvedska tipa, a ovisno o tome je poseban program, koji može uključivati ​​razne masaže i parenje, ayurvedska rituale, kompleksne joga vježbe, vježbe disanja, dijeta i poseban set bilja i infuzije, koje je potrebno redovito pije.

Kozmetičke metode "detoksikacije" zasnivaju se na tri glavna stuba ...

DETOX - Limfna drenaža masaža

Poznato je da su limfne ćelije raspao ostataka reset sistema, metabolički proizvodi i toksina. Sa slabom limfe se akumulira u svim tkivima, krvni sudovi počinju da gube fleksibilnost i ne curi voda.

Da rastera stagnira tečnost i povuče toksine, limfatika djelovati na struja. Za ovako rano limfnog suda postavljen pozitivne elektrode i prema limfnih čvorova - negativne elektrode. I oni su hranili kroz izmjenične struje.

Poboljšati protok limfe može koristiti ručna limfna drenaža: majstor zna fiziologije prstima usmjerava limfna drenaža staze. Masaža promovira intenzivne izbacivanje toksina iz organizma, reguliše izmjene vode i soli i poboljšava elastičnost velikih i malih krvnih sudova. Tipično, Kurs se sastoji od 10-15 postupaka.

Video: Festival "I - moja majka"Kako je bilo

DETOX - kupatilo i sauna

Kao i sve vrste termokapsuly i mini saune. Nakon limfne drenaže pušten toksina i produkata razgradnje u krvi. Ali, pojačano znojenje sve ovo "merry kompanija" lako izlazi kroz pore. Ova kupka i korisna: čisti tijelo, potiče toksina u.

Video: svili - Šal - Radionica # 3

Međutim, glavna stvar je da ne pretjerate. Teška dehidracija je štetno za tijelo, tako da je u kadi treba da piju više vode, a ne da sjedi u sauni nekontrolisano. Od nuspojava ne zaboravite na stres na srce i bubrege.

DETOX - KACIGE

Oblozi su vrlo različiti: osmotermiya - so oblozi, oligotermiya - zelene gline wrap, talasoterapija - morska trava tajnosti.

Suština omote koji pokrivaju cijeli sastav tijela soli ili drobljeni morske trave ili medicinski prljavštine, a glavnu filmsku umotan. Što se tiče čišćenja organizma, koristite sljedeće: plodovi mora aktivno povući sve potkožnog toksina. Korisni supstance algi prodiru kroz kožu u krv i djelovati nekoliko sati nakon zahvata, npr jod aktivira sagorijevanje masti, humusa, kao spužva, upijaju otrove i toksina, i cinka smanjuje šećer u krvi.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Detox Dijeta: recenzijeDetox Dijeta: recenzije
Metamorfoza detox kada bijeli luk je opasniji od olovaMetamorfoza detox kada bijeli luk je opasniji od olova
Daikon - dobre i korisne osobineDaikon - dobre i korisne osobine
Limfna drenaža masaža lica: vrste i tehnike vođenjaLimfna drenaža masaža lica: vrste i tehnike vođenja
Disanja vježbe za mršavljenje trbuhDisanja vježbe za mršavljenje trbuh
8 Detox napitak za spaljivanje masti8 Detox napitak za spaljivanje masti
Početna detoksikaciju organizma s morske soli - upotreba receptPočetna detoksikaciju organizma s morske soli - upotreba recept
Želite izgubiti na težini i očistiti tijelo? Hop na detox dijeti!Želite izgubiti na težini i očistiti tijelo? Hop na detox dijeti!
Detoksikacija ili čišćenje organizma od toksinaDetoksikacija ili čišćenje organizma od toksina
Limfna drenaža tehnika masaža stopalaLimfna drenaža tehnika masaža stopala
» » Ovaj buzzword detox

LoveForWomens.com
Ljepota Veze Psihologija Zdravlje Moda & Style Kozmetika Frizure i frizure Maske Dijete Sport i fitness Kulinarstvo Sve